MINILÅN

På laanpenge365.dk har vi et udvalg af låneudbydere, der giver os et honorar, hvis vi kan sende besøgende over til dem. Det betyder at det ikke er et fuldendt billede af det danske lånemarked. På baggrund af det honorar vi får fra låneudbyderne, kan vi tilbyde vores sammenligningsservice gratis for dig som bruger. Vi samarbejder med låneudbydere, der er listet i denne tabel.

Minilån betegner en lang række lånetyper, som hovedsageligt målretter sig dig, som skal bruge penge hurtigt og med det samme. Vi kender det alle sammen; det er måske sidst på måneden, eller pengepungen er blot ved at løbe tør, men man har simpelthen sådan lyst til at forkæle sig selv i form af noget nyt tøj eller en lækker middag med familien eller kæresten. Her kan minilån hjælpe meget.

Læs her, hvad minilån helt præcist er, samt hvornår det er det rette valg for dig.

Minilån er helt præcist en betegnelse for en række online lån, som er hurtige og nemme at optage. Drop ventetiden hos banken, nøje gennemgange af din privatøkonomi, detaljerede kreditvurderinger eller alt det andet trælse, der følger med mange låntyper. Med minilån får du svar typisk samme dag, samt du er næsten garanteret at blive godkendt.

Minilån er en form for forbrugslån og er kendetegnet ved denne hurtige respons, korte låneproces samt det typisk lavere lånebeløb.  Leder du selv efter et minilån, kan du bruge lånesammenligneren her på siden, hvor du nok skal finde frem til det rette for netop dig.

Kan jeg optage et minilån?

Nu er spørgsmålet så, kan du tage et minilån? Hvis du er over 18 år gammel og ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian, tidligere kendt som RKI (Ribers Kredit Information), kan du tage et minilån. Uafhængigt af private økonomi eller andre faktorer, som kunne have indflydelse på din evne til at optage lån hos en traditionel bank, er minilån langt mere tilgængeligt for den almene borger. Sikr dig dog altid, at du kan tilbagebetale ethvert lån, da du ellers kan blive registreret i Experian som dårlig betaler, hvilket kan have konsekvenser for din fremtidige kreditmuligheder.

Hvor høj er rentesatsen på et minilån

Da minilån omhandler mindre lån i prisklassen fra et par hundrede kroner op til 10.000 kroner, så er det klart, at rentesatserne typisk vil være en anelse højere end mange andre låneformer.

Dette skal dog ikke afholde dig fra at optage et minilån. Selvom rentesatsen ofte er en anelse højere, er selve formatet af et minilån stadig ideelt til et utal af formål. Går du og mangler nogle lommepenge til en ferie med familien, noget nyt tøj eller blot en lækker middag med familien, så er minilån på mange måder den perfekte løsning til dig. Selvom rentesatserne og ÅOP’en kan lyde skræmmende, er det endelige beløb typisk overhovedet ikke meget, da løbetiden er kortere, og lånebeløbet også er så lavt. Lad os sige du låner 10.000 kroner til en ÅOP på 15% og en løbetid på 6 måneder, vil du altså kun se en månedlig ydelse på cirka 1750 kroner. Dette svarer til samlede omkostninger på blot 435 kroner, hvorfor det i den grad vil være til at få tilbagebetalt.

Hvilke krav er der for at kunne optage et minilån? 

Før du kan optage et minilån, er der en række krav, som långivere har besluttet at stille for at mindske deres egen risikotagen. Her er blandt andet:

  • Du skal være mindst 18 år gammel for at kunne optage et minilån
  • Du er ikke registreret i Experian eller RKI (Ribers Kredit Information) som dårlig betaler
  • Du har et gyldigt NEM ID, som långiverne kan benytte til at verificere dine informationer.

Disse krav opfylder de fleste, hvorfor minilån er kendt som et meget udbredt og tilgængeligt lån. Du skal ikke bekymre dig for meget om din private økonomi eller kreditvurdering, da minilån er tilstrækkeligt små og hurtige til, at långiverne ikke går for meget op i dette. Det er altså et hurtigt, nemt og billigt lån, som kan være relevant for mange.

SMS-lån

SMS-lån er en type af minilån. SMS-lån er et billigt lån, som også egner sig bedst til mindre beløb, typisk mellem 100 til 1.000 kroner. Som navnet ”SMS-lån” antyder, er låneformen ganske unik, da den giver kunden mulighed for at optage et lån over SMS. Det vil sige, at du kan optage et minilån hvor som helst og med det samme. Alt det kræver, er en SMS. Hvis du lige mangler noget tøj, nogle penge til et lækkert måltid eller noget helt tredje, kræver det blot en SMS sendt, og pengene er i på din bankkonto. Så nemt er det!

SMS-lånene er ofte så små, at de ikke udgør en særlig stor økonomisk risiko for långiveren, hvorfor du kan låne meget mere og hurtige, da de ikke bruger ligeså meget tid på hverken kreditvurdering eller indblik i din private økonomi. Det er den perfekte vej til hurtige penge, hvis du lige står og mangler lidt forkælelse eller blot skal betale nogle uforudsete udgifter.

Benyt vores side til at finde det bedste minilån

Her på siden kan du sammenligne alle de bedste minilån og derigennem finde det bedste og billigste til netop dine behov. Vi kan varmt anbefale siden og kan roligt sige, at alle vores udbydere her på siden er troværdige og ordentlige låneudbydere. Det er altid en god ide at tjekke lånepriser gennem en uafhængig sammenligner, før du optager det, da du på denne måde er garanteret at finde det billigste lån på markedet til dine behov. Gennem os får du dette.

Minilånet kan kort sagt dække mange behov, og det kan være de små ekstra penge, der sikrer dig, at du får dine regninger betalt, eller at du lige får købt det stykke tøj eller den gadget, du altid har drømt om. På vores sammenligningsside er det overskueligt at se, hvad ÅOP, renten, løbetiden osv. vil være, hvorfor du nemt kan finde lige det lån, der passer til dig og de formål, du skal have dækket. Du behøver altså ikke at lede efter det med småt – nej, vi gør alle de vigtige nøgletal tydelige for dig, så du får det serveret på den bedst mulige måde.

Så tag et kig og sammenlign dine lån her. På den måde kommer du ikke til at give unødvendig meget for et lån, men du får det til et af markedets skarpeste priser.